Appareils et accessoires
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
Prép. 10min
Total 10h 25min
6 portions
Ingrédients
Ginger sugar syrup
-
water200 g
-
white sugar100 g
-
palm sugar100 g
-
fresh ginger (optionnel) cut into slices50 g
-
pandan leaves (optional)4
Douhua
-
dried soybeans200 g
-
water plus extra 1 tbsp and extra for soaking2250 g
-
Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)½ tsp
-
cornflour1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
24.5 mg
Protides
3.8 g
Calories
762 kJ /
182.1 kcal
Lipides
1.7 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
39.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
SG60 Flavours
15 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50 Min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 Min
Soy Braised Whole Chicken
Keine Bewertungen
Soba noodles
1 Std.
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 Std. 25 Min
Beef Rendang
1 Std. 30 Min
Mango sago pudding
35 Min
Nourishing Snow Pear Dessert
Keine Bewertungen
Hand Ripped Cabbage
20 Min
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Keine Bewertungen
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 Min