Appareils et accessoires
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Prép. 15min
Total 30min
4 portie
Ingrédients
-
ui gehalveerd50 g
-
teentje knoflook1
-
boerenkool in stukjes (2-3 cm)200 g
-
olie30 g
-
water450 g
-
room, elk type (van koemelk)100 g
-
melk100 g
-
zout½ tl
-
nootmuskaat, gemalen2 - 3 snuifjes
-
1 kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
-
pasta, droge type, penne300 g
-
zonnebloempitten20 - 30 g
-
150 g gorgonzola, in stukjesFontina kaas geraspt of in kleine stukjes150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
771 mg
Protides
23 g
Calories
2730 kJ /
652 kcal
Lipides
33 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
14 g
Glucides
67 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ready, Set, Cook!
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Glutenvrije appel- en citroentaart
1h 30min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Pas d’évaluation
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Pas d’évaluation
Mosselen Marinière
Pas d’évaluation
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Sangria met Frambozen en Basilicum
40min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Pas d’évaluation
Rijst met kip en champignons
30min
Kokos Dahl
25min
Verse Tomatensoep
30min