Appareils et accessoires
Egg and Onion
Prép. 10min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
water1000 g
-
medium eggs6
-
spring onions cut in pieces (approx. 1 cm)40 g
-
mayonnaise to taste60 - 80 g
-
fresh chives finely chopped5 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
paprika1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
531.1 mg
Protides
11.3 g
Calories
991 kJ /
236.9 kcal
Lipides
20.2 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
4.3 g
Glucides
1.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Friday Night Dinners
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45min
Green Goddess Avocado Cucumber Salad
20min
Tomato and Bacon Spaghetti
35min
Allergen-friendly Chicken Stock Paste
45min
Pasta alla Nerano
40min
Mashed Potatoes (Peeler)
30min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30min
Linseed Overnight Oats with Matcha Yoghurt
8h
Mediterranean Green Goddess Salad
40min
Maple-glazed Carrots
45min
Lafun (Amala)
10min
Moi Moi
1h