Appareils et accessoires
Browned Pork Rice
Prép. 20min
Total 1h
2 portions
Ingrédients
-
olive oil40 g
-
pork shoulder loin cut in pieces (2-3 cm)200 - 250 g
-
white wine60 g
-
yellow onion cut in pieces (2-3 cm)75 g
-
garlic clove½ - 1
-
red capsicum cut in pieces (2-3 cm)40 g
-
green capsicum cut in pieces (2-3 cm)40 g
-
ground paprika½ - 1 tsp
-
meat stock cube (for 0.5 l)½
-
short-grained rice150 g
-
water200 g
-
salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1442.2 mg
Protides
30.6 g
Calories
3102 kJ /
741 kcal
Lipides
34.9 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
68.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
We can Work Magic out of Simple Things
37 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35min
Coconut Dhal
Pas d’évaluation
Classic beef burgers
1h
Grilled Sirloin Steaks with French Potato Salad
45min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Indian Butter Chicken
1h
Char siu pork bao
2h 10min
Spicy Beef with Red Peppers
30min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
Filo chicken pie
45min