Appareils et accessoires
Sausage and Red Pepper Pasta
Prép. 15min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese in pieces, plus extra shaved, to garnish4 oz
-
fresh ground black pepper plus extra to garnish¼ tsp
-
water50 oz
-
spaghetti8 oz
-
salt½ tsp
-
yellow onions sliced in half moons (¼ in.)4 oz
-
spicy Italian sausage casing removed, broken into pieces10 oz
-
red bell peppers diced (½ in.)6 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
739 mg
Protides
14 g
Calories
1155 kJ /
276 kcal
Lipides
18 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
17 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pasta Favorites
23 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45min
Easy Beefy Mac and Cheese
20min
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Beef Sukiyaki
Pas d’évaluation
Guacamole
Pas d’évaluation
Swedish Meatballs with Gravy
30min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min
Jersey Beef
30min
Hazelnut Coffee
5min
Chimichurri Roast Chicken
1h 20min
Bao Buns with Pulled Pork in BBQ sauce
3h 10min
Stywe pap (firm porridge)
40min