Appareils et accessoires
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Prép. 15min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
zucchini slender type, approx. 5 cm in diameter450 g
-
dried porcini mushrooms15 g
-
water500 g
-
fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), cut in slices300 g
-
fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced300 g
-
garlic cloves3 - 5
-
shallots cut in halves30 g
-
olive oil45 g
-
tomato paste50 g
-
salt1 tsp
-
grated Parmesan cheese to serve (see Tip)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
703.5 mg
Protides
7.4 g
Calories
927.8 kJ /
221.8 kcal
Lipides
13.9 g
Fibre
6.1 g
Graisses saturées
2.4 g
Glucides
21.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Let's Spiralize
25 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Mini Shrimp Omelettes
35min
Steamed Cod Over Greens
40min
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Pas d’évaluation
Chocolate Covered Granola Cups
1h 5min
Boosted Super Green Juice
10min
Chocolate Avocado Dream
15min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55min
Citrus Oil
50min
Steamed eggs sunny side up
15min
Onion Tarte Flambée (TM6)
1h
S'mores Dip
Pas d’évaluation
Mango and ginger smoothie
5min