Versions compatibles
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Soup, Steamed Chicken and Vegetable Tagliatelle
- 3 - 3 ½ oz onions, halved
- 1 garlic clove
- 1 oz olive oil
- 1 - 2 carrots, medium
- 1 zucchini, large
- 14 oz water, plus extra for soup
- 2 level tsp salt
- 16 oz mixed vegetables (e.g. potato, zucchini, carrots, leek), cut into pieces
-
16
oz chicken breast fillets, cut into strips (2 in. x ¾ in.)
ou 16 oz turkey breast fillets, skinless, cut into strips (2 in. x ¾ in.) -
½
oz unsalted butter
ou 1 tbsp cream
Sauce
-
2
oz crème fraîche
ou 2 oz cream, min. 30% fat - 1 tbsp mustard
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 egg yolk
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1269 kJ / 304 kcal
- Protides
- 31 g
- Glucides
- 13 g
- Lipides
- 13 g
- Fibre
- 4 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Vegetable Soup
35 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Baked Spinach and Eggs
35 min
Apple Sauce
20min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Vegetable Stock Paste
45 min
Boiled Eggs
20min
Berry Dream
10 Min