Appareils et accessoires
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
Prép. 10min
Total 20min
730 g
Ingrédients
-
daikon peeled, cut into 10 cm pieces to fit wide feeder tube500 g
-
garlic cloves2
-
water175 g
-
white vinegar175 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns5
-
fresh bay leaf1
-
dried chilli flakes1 pinch
-
sugar50 g
-
sea salt flakes3 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 730 g
Sodium
5748.6 mg
Protides
3.7 g
Calories
1390.2 kJ /
332.3 kcal
Lipides
0.7 g
Fibre
8.9 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
74.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pickles with Thermomix®️ Cutter
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Garden Green Crêpes
1h 15min
Sunflower Butter
25min
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1h
Thai Cucumber Salad
15min
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
9h
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing (TM6)
10min
Double Vanilla Ice Cream
12h
Ham and cheese canelé
49h
Maple pecan ice cream
26h 30min
Cafe-style miso mushrooms
25min
Broccoli stem falafel
25h 40min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min