Appareils et accessoires
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
Prép. 10min
Total 20min
730 g
Ingrédients
-
daikon peeled, cut into 10 cm pieces to fit wide feeder tube500 g
-
garlic cloves2
-
water175 g
-
white vinegar175 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns5
-
fresh bay leaf1
-
dried chilli flakes1 pinch
-
sugar50 g
-
sea salt flakes3 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 730 g
Sodium
5748.6 mg
Protides
3.7 g
Calories
1390.2 kJ /
332.3 kcal
Lipides
0.7 g
Fibre
8.9 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
74.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pickles with Thermomix® Cutter (using modes)
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Slow Cooked Red Wine Poached Pears
Pas d’évaluation
Spiralized Roasted Root Vegetables
1h 20min
Fresh fruit tart (Thermomix® Cutter, using modes)
5h 55min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 50min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11h 20min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40min
Creamy spinach salmon with couscous
20min
Cafe-style miso mushrooms
25min
Pumpkin tahini smash
40min
Nourishing Snow Pear Dessert
Pas d’évaluation