Appareils et accessoires
Quick Gochujang (Korean chilli paste)
Prép. 5min
Total 10min
500 g
Ingrédients
-
gochujaru (Korean chilli flakes) ()see Tips)60 g
-
water145 g
-
honey80 g
-
red miso paste180 g
-
sake60 g
-
rice vinegar1 tsp
-
sea salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 500 g
Sodium
7679.4 mg
Protides
28.8 g
Calories
3654.7 kJ /
873.5 kcal
Lipides
21.2 g
Fibre
26.2 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
150.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flavours of Korea
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Sambhar (Vegetable Dhall)
Pas d’évaluation
Lemang Paper Cup
1h 25min
Tomato and mushroom spaghetti
30min
Protein packed fluffy banana pancakes
30min
Sichuan Chili Oil
50min
Sushi Rice
1h 5min
NZ mustard sauce
15min
Begedil Daging
30min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9h 40min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Nasi Lemak Basmati
30min
High protein peanut banana shake
5min