Appareils et accessoires
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
Prép. 10min
Total 10min
350 g
Ingrédients
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
rice wine vinegar40 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
sea salt2 pinches
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)130 g
Niveau
facile
Infos nut. par 350 g
Sodium
5805 mg
Protides
18.5 g
Calories
1903.3 kJ /
454.9 kcal
Lipides
8.2 g
Fibre
10.9 g
Graisses saturées
1.5 g
Glucides
82 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Kuruma iraichchi with coconut roti
1h 40min
Gyoza meatballs (Skinnymixers)
35min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5h 40min
Garam masala
10min
Buttermilk and jalapeño marinade
5min
Chicken tikka masala
1h 10min
Coriander chilli chutney
5min
Idli
15h 40min
Chicken tikka masala with saffron rice
4h 40min
Toum
15min
Roti
2h
Teriyaki sauce
25min