Appareils et accessoires
Dave Barbaro's spiced pork sausages
Prép. 30min
Total 40min
20 pieces
Ingrédients
-
sea salt30 g
-
paprika10 g
-
dried chilli flakes10 g
-
red wine80 g
-
fennel seeds½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
boneless pork shoulder skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen1750 g
-
pork fat (see Tips)300 g
-
sausage casings (see Tips)
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
646 mg
Protides
16.6 g
Calories
1288.9 kJ /
308.1 kcal
Lipides
25.8 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
8.8 g
Glucides
0.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Homemade sausages
7 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1h
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5) Metric
30min
Bread bowl chicken stew
3h 45min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)
2h
Cheese and jalapeño savoury hot cross buns
2h 10min
Five spice powder
10min
Garam masala
10min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10h 30min
Italian sausages
40min
Homemade sausages
1h 40min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15min