Appareils et accessoires
Chocolate mint thins
Prép. 40min
Total 2h 30min
45 pieces
Ingrédients
Wafer
-
spelt grain or whole wheat grain85 g
-
raw sugar110 g
-
unsalted butter cut into cubes250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
cocoa powder85 g
-
sea salt1 pinch
-
plain flour plus extra for dusting180 g
Mint layer
-
icing sugar plus extra for dusting260 g
-
unsalted butter25 g
-
evaporated milk25 g
-
peppermint oil (food grade)¼ tsp
Chocolate
-
dark chocolate chips1000 g
-
peppermint oil (optionnel) (food grade), to taste3 - 5 drops
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Protides
2.5 g
Calories
921 kJ /
219 kcal
Lipides
12 g
Fibre
1.3 g
Glucides
26 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Festive Flavour
105 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Hokey pokey ice cream
28h 25min
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24h 40min
Berry marshmallow slice
2h 30min
Decadent dark chocolate brownies
1h 30min
Home-style sponge cake
2h 30min
Chocolate chip cookies
50min
Butter biscuits
50min
Buttercream icing
10min
Banoffee tartlets
1h 45min
Mini strawberry mousse flower tarts
4h 45min
Fondant
25min
Gluten free gingerbread house
4h 45min