Mini fruit cakes
TM6 TM5 TM31

Mini fruit cakes

5.0 (21 évaluations )

Ingrédients

  • 560 g mixed dried fruit
  • 300 g brandy, plus an extra 2-3 tbsp, to feed (see Tips)
  • 200 g unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease (see Tips)
  • 200 g brown sugar
  • 1 tsp vanilla bean paste (see Tips)
  • 4 eggs, room temperature
  • 200 g plain flour
  • 100 g slivered almonds
  • 150 g glacé cherries, cut into quarters
  • 1 tsp baking powder
  • ¼ tsp ground cinnamon
  • ¼ tsp mixed spice
  • ¼ tsp sea salt

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1564.1 kJ / 373.8 kcal
Protides
5.6 g
Glucides
48.4 g
Lipides
14.8 g
Graisses saturées
7.1 g
Fibre
4.1 g
Sodium
77.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives