Appareils et accessoires
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
Prép. 15min
Total 2h 40min
6 portions
Ingrédients
-
rolled oats100 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
tinned coconut milk800 g
-
granulated sugar60 g
-
agar agar flakes2 tsp
-
mangoes flesh only (approx. 2 large mangoes)600 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
386.9 mg
Protides
5.2 g
Calories
1918 kJ /
458.4 kcal
Lipides
20.6 g
Fibre
8.5 g
Graisses saturées
13.5 g
Glucides
66.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
5 Ingredients
70 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Flourish Over Fifty
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan burgers
45min
Beetroot and Horseradish Relish (Chrain)
50min
Green pea and feta hummus wraps
10min
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45min
Cheesy Sweet Potato Bites with Mint-Pea-Purée
1h 20min
Vegetarian Pizza
Pas d’évaluation
Pea and Lardo Soup
1h 5min
Vegan Aioli Sauce
10min
Lupini Cheese
2h 45min
Chocolate tofu mousse pots
1h 10min
Artichoke And Tofu Dip
5min
Savoury Apero Stars
40min