![Chicken Provencale Chicken Provencale](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9B924D14-197F-4C44-8997-37F9FFC64B5B/Derivates/870BB084-1978-4481-904B-9CC2A7DA3609.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh rosemary
- 80 g extra virgin olive oil
- 20 g red wine vinegar
- ¾ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 750 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in pieces (3 cm)
- 250 g cherry tomatoes
- 5 juniper berries
- 20 black olives
- 300 g courgettes, cut in pieces (1.5 cm)
- 200 g aubergines, cut in pieces (1.5 cm)
- 150 g red peppers, cut in pieces (1.5 cm)
- 1000 g water
- 20 g fresh basil leaves (optional)
- 1 lemon, sliced
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2279 kJ / 545 kcal
- Protides
- 47.9 g
- Glucides
- 7.7 g
- Lipides
- 35.8 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Chicken, Aubergine, Spinach and Lentil Curry, Quick Flatbreads, Frozen Fruit Sorbet
1 godz.
Chicken and Chickpea Tagine
1h 20min
Beef goulash with bread dumplings
1 godz. 30 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1 godz.
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
25 min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40 min
Veracruz Fish
30 min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Roast Carrot Butter
1 godz.