Appareils et accessoires
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
Prép. 20min
Total 45min
3 portions
Ingrédients
-
lemon1
-
Parmesan cheese cut into pieces3 ½ oz
-
10 oz frozen green peas, thawed, dividedfresh green peas divided10 oz
-
fresh basil leaves plus extra to garnish1 oz
-
fresh mint leaves only, plus extra to garnish5 sprigs
-
garlic clove to taste1
-
extra virgin olive oil4 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
large eggs3
-
water60 oz
-
½ oz white vinegarlemon juice½ oz
-
6 oz dried fettuccine pasta, (see Tip)pasta tagliatelle (see Tip)6 oz
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1752.7 mg
Protides
34.1 g
Calories
3626.9 kJ /
866.8 kcal
Lipides
53.9 g
Fibre
8.7 g
Graisses saturées
13.7 g
Glucides
62 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spring Garden
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10min
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Tomato and Feta Pasta
50min
Mushroom Fettuccini
40min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Potato Curry Soup
35min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50min
Baja-Style Fish Tacos
30min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min