Versions compatibles
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Marinade and Teriyaki Glaze
- 1 oz fresh ginger, peeled and sliced
- 3 ½ oz shoyu sauce (Japanese soy sauce)
- 2 oz mirin
- 3 ½ oz maple syrup
- 4 fresh salmon fillets (approx. 4-6 oz ea.)
Salmon with Broccoli and Rice
- 8 ½ oz rice, white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose
- 35 oz water
-
12
oz broccoli florets, cut into pieces (1½ in.)
ou 12 oz sugar snap peas, cut into pieces (1½ in.) - black sesame seeds, toasted, to garnish (optionnel)
- 1 scallion, thinly sliced, to garnish (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2783 kJ / 665.2 kcal
- Protides
- 39.5 g
- Glucides
- 74.1 g
- Lipides
- 21.1 g
- Graisses saturées
- 4.9 g
- Fibre
- 0.4 g
- Sodium
- 1499.6 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 Min
Tomato Crusted Salmon with Rice
30min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1h
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min