Appareils et accessoires
Soy Chicken with Bok Choy
Prép. 15min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
-
garlic cloves2
-
ginger peeled, sliced½ oz
-
chicken thighs, air-chilled, boneless, skinless (approx. 32-36 oz)6
-
dark brown sugar3 oz
-
chili flakes1 tsp
-
water13 oz
-
soy sauce low sodium5 oz
-
vegetable oil1 oz
-
16 oz broccoli florets, cut in halfbaby bok choy cut in half16 oz
-
green onions thinly sliced, for garnish3
-
cooked rice to serve (see Tip)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1922.4 mg
Protides
35.5 g
Calories
2099.3 kJ /
501.8 kcal
Lipides
21.3 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
46.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Must Have - Second Bowl & Blade Cover Accessories
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50 min
Marry Me Chicken
40 min
Macadamia Chicken Over Tropical Fruit Paella
1 godz.
Ground Beef Taco Filling
25 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Waldorf Salad
15 min
Philly Cheesesteak
50 min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 min
Baja-Style Fish Tacos
30 min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min
Turkey Taco Bowl
1 godz.
Shredded Chicken Taco Filling
30 min