Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Marinade
- 3 oz Stone's Green Ginger Wine
-
24
oz pork tenderloin (approx. 2-3 fillets), trimmed and cut into strips (½ in. x 4 in.)
ou 24 oz center cut bone-in pork loin, trimmed and cut into strips (½ in. x 4 in.) - 2 tbsp hoisin sauce
- 1 tsp olive oil
Black Bean Sauce
- ½ - 1 fresh chili, seeds removed if preferred (e.g. serrano) (optionnel)
- 2 garlic cloves
- 1 can low sodium black beans (approx. 15 oz)
- 2 oz soy sauce
-
1
tsp sesame oil
ou 1 tbsp Chinese cooking wine - 3 oz water
- 1 tsp brown sugar
Rice and Vegetables
- 10 ½ oz long-grain white rice
- 32 oz water
- 1 bunch broccolini (approx. 6.5 oz), trimmed and cut into thirds
- 1 can bamboo shoots (approx. 8 oz), rinsed and drained
- 1 green onion, trimmed and thinly sliced, to garnish
- 1 - 2 sprigs fresh cilantro, leaves only, to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1726 kJ / 411 kcal
- Protides
- 33.8 g
- Glucides
- 55.2 g
- Lipides
- 3.7 g
- Fibre
- 9.7 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Sweet and Sour Pork
35 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1h 25min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40 min
Asian-Style Sautéed Rice
35 min
Asparagus and Ham Rotelle
40 min
Strawberry BBQ Meatballs
45 min
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35 min
Beer Bread
1 godz. 10 min
Beef and Beer Pie
1h 40min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Mushroom and Beef Burger
1h
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min