Appareils et accessoires
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
Prép. 10min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
water32 oz
-
salt1 tsp
-
olive oil½ oz
-
long-grain white rice7 oz
-
garlic cloves3
-
soy sauce1 ½ oz
-
chili garlic sauce to taste2 oz
-
ginger paste½ oz
-
vegetable oil½ oz
-
dried red chili flakes½ tsp
-
corn starch4 tsp
-
honey2 tsp
-
broccoli florets8 oz
-
large shrimp, raw, peeled, deveined16 oz
-
green onions thinly sliced2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
2257.5 mg
Protides
22.3 g
Calories
1614.9 kJ /
386 kcal
Lipides
9 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
1.3 g
Glucides
53.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Taste of East Asia
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Fish and Zucchini
35min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Salisbury Steak TV Dinner
1h
Shrimp and Potato Boil
40min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Chicken Shawarma Bowl
1h
Turkey Taco Bowl
1h