![Shrimp Tacos with Denver Salsa Shrimp Tacos with Denver Salsa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E15BCF5E-EB01-4500-90BA-4B289A3704FC/Derivates/f38e96e2-f647-492c-8d91-b2d475d39cbd.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Denver Salsa
-
3 ½
oz fresh corn kernels, (approx. 1 ear)
ou 3 ½ oz canned sweet corn kernels, drained - 4 ½ oz Granny Smith apple, halved (approx. 1 apple)
-
4 ½
oz mango, in pieces
ou 4 ½ oz fresh peaches, in pieces -
4
oz red bell pepper, in pieces
ou 4 oz roasted red peppers, in pieces - 4 oz red onion, in pieces
- 1 oz fresh jalapeño chili, halved
- ½ oz cilantro leaves, plus extra to garnish
- 1 oz freshly squeezed lime juice
- ½ tsp salt
- 1 tsp sugar
- ½ oz apple cider vinegar
- 5 oz fresh tomatoes, halved
Shrimp Tacos
- 24 oz fresh raw small shrimp, peeled and deveined (51/60 count)
- 2 tbsp Cajun spice mix (see Tip)
- 10 ½ oz water
-
18
mini corn tortillas (approx. 4 in.), warmed
ou 18 mini flour tortillas (approx. 4 in.), warmed - 2 avocados, sliced
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1443 kJ / 345 kcal
- Protides
- 28 g
- Glucides
- 37 g
- Lipides
- 12 g
- Fibre
- 10 g
Recettes alternatives
Fish Tacos
45 Min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 Min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 Min
Tuna Avocado Bowl
50 min
Chicken Shawarma Bowl
1 Std.
Greek Stuffed Chicken
1h 35 phút
Turkey Taco Bowl
1 Std.
Tortilla Soup
25 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Chicken Fajita Soup
50 min