Appareils et accessoires
Vegetarian Summer Rolls
Prép. 45min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
rice vermicelli70 g
-
water500 g
-
vegetable oil1 tsp
-
carrot80 g
-
red pepper cut in 2 wedges80 g
-
red radishes50 g
-
red cabbage thickest part of the core removed, in 1 wedge that fits in feeder100 g
Chilli Sauce
-
water90 g
-
harissa pasteKorean chilli paste (gochujang)30 g
-
soy sauce90 g
-
caster sugar30 g
Finalisation
-
spring roll rice paper (Ø 22 cm)8 sheets
-
water, warm for softening rice paper
-
green lettuce leaves (approx.10 cm x 15 cm)8
-
fresh beansprouts50 g
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped8 sprigs
-
fresh mint leaves only, roughly chopped8 sprigs
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1700 mg
Protides
8 g
Calories
957 kJ /
229 kcal
Lipides
3 g
Fibre
6.7 g
Graisses saturées
0.4 g
Glucides
44 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Cutter
27 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
30min
Soy Milk and Steamed Buns
1h 30min
Anchovy Breadcrumbs
5min
Vegan Aquafaba Butter
2h 25min
Vietnamese Style Noodle Salad
40min
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables
Pas d’évaluation
Baked Banana with Tapioca and Coconut Milk Sauce
1h
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5h 40min
Balado Eggplant
50min
Mango on Coconut Sticky Rice
55min
Onde Onde Cupcakes
1h 5min
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries
45min