Appareils et accessoires
Basis kippenbouillon
Prép. 5min
Total 35min
1 portie
Ingrédients
-
ontvelde kippenborst250 g
-
kipfilet met huid en zonder been250 g
-
prei in stukken250 g
-
verse peterselie2 takjes
-
selder in helften2 stengels
-
wortelen in helften2
-
ui in stukken100 g
-
kippenbouillonpasta1 el
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen peper1 tl
-
water1750 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
3402 mg
Protides
65 g
Calories
2268 kJ /
540 kcal
Lipides
5 g
Fibre
11 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
65 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chanoeka
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Lactosevrije luikse wafels
Pas d’évaluation
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Pas d’évaluation
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Pas d’évaluation
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Pas d’évaluation
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Met frambozen doordrenkte azijn
Pas d’évaluation
Mini Fougasse
Pas d’évaluation
Honingraat
1h 30min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Citroensorbet met schuimwijn
10min
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Bolognesesaus
1h 15min