Versions compatibles
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 25 g roasted almonds
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves and stalks, cut into thirds
- 3 garlic cloves
- 1840 g water
- 100 g quinoa, well rinsed and drained
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 225 g leek, white part only, cut into pieces
- 150 g celery, cut into pieces
- 400 g broccoli, cut into florets
- 120 g zucchini, trimmed and cut into pieces
- 300 g potato, peeled and cut into pieces
- 20 g Vegetable stock paste, salt-free (see Tips)
- ground black pepper, to taste
- 2 tbsp sunflower seeds
- 1 tsp dried chilli flakes
- 95 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- 2 slices seeded wholemeal bread, toasted (see Tips)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1930 kJ / 462.5 kcal
- Protides
- 18 g
- Glucides
- 43 g
- Lipides
- 21 g
- Graisses saturées
- 3.3 g
- Fibre
- 14 g
- Sodium
- 114.5 mg
Recettes alternatives
No fail mash potato
20min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 min
Vegetable Stock Paste (Vegan)
40 min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, TM6)
30 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Creamy chicken curry and rice
45min
Chicken Pizzaiola
50 Min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10 min
Mushroom and kale risotto
55min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Pumpkin and ginger soup
35 min