Appareils et accessoires
NZ mustard sauce
Prép. 5min
Total 15min
6 portions
Ingrédients
-
milk (see Tips)250 g
-
egg1
-
white sugar30 g
-
plain flour15 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
malt vinegar40 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
364.7 mg
Protides
2.8 g
Calories
287.1 kJ /
68.6 kcal
Lipides
2.3 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
9.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Kiwi creations from New Zealand
16 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Lolly cake
4h 5min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45min
Salted caramel slice
2h 30min
Oysters Kilpatrick
15min
Creamy beef curry and rice
1h 15min
Herb and garlic dip
5min
Creamy beef curry
1h 15min
Traditional sausage rolls
50min
Lemonade scones
25min
Melting moments with passionfruit cream
45min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min