Versions compatibles
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 450 g cauliflower, cut into florets
- 80 g onion, cut into halves
- 7 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 tsp extra virgin olive oil
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp curry powder (see Tip)
- ½ tsp ground cardamom
- ¼ tsp ground cloves
- ¼ tsp ground black pepper
- 400 g canned cherry tomatoes, no-added salt
- 120 g water
- 400 g canned chickpeas, no-added salt, rinsed and drained
- 140 g natural yoghurt, high protein (see Tip)
- 400 g boneless lamb leg steaks, cut into pieces (2 cm)
- Infos nut.
- par 4 portions
- Calories
- 6100 kJ / 1460 kcal
- Protides
- 153 g
- Glucides
- 83 g
- Lipides
- 53 g
- Graisses saturées
- 16 g
- Fibre
- 25 g
- Sodium
- 628 mg
Recettes alternatives
Chilli with rice
50min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min
Shredded Lamb ragù
1h 25 min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30min
Cottage pie
1 Std. 30 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Chicken gyros with tzatziki
30min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Easy lamb hotpot
2h
Creamy chicken curry and rice
45min