Appareils et accessoires
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
Prép. 10min
Total 24h 30min
6 portions
Ingrédients
Mandarin cream
-
white sugar60 g
-
mandarin peel (of 1 mandarin)
-
milk200 g
-
egg yolks4
-
thickened cream200 g
-
water30 g
-
gelatine powder1 ½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
mandarin juice (1-2 mandarins)50 g
Mandarin syrup
-
sugar50 g
-
water100 g
-
mandarin juice (2-4 mandarins)100 g
-
mandarins segmented2
-
crème fraîche to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
36.6 mg
Protides
4 g
Calories
1069.8 kJ /
255.7 kcal
Lipides
15.9 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
9.2 g
Glucides
25.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
French cuisine: Desserts
20 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Mushroom and white wine cream sauce
30min
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
1h 20min
Chunky guacamole
10min
White chocolate and pistachio madeleines
4h 35min
Slow-cooked lamb Madras
2h 15min
Perfect steak with sauce Bernaise
35min
Lemon curd
20min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2h 50min
Lime meringue tartlets
2h 40min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Spicy coriander prawns with zucchini noodles
25min
No fail béchamel
15min