Versions compatibles
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 750 g sweet potatoes, peeled or scrubbed, ends removed, trimmed to fit in feeder
- 500 g shallots, whole or halved vertically to fit in feeder
- 50 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 2 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 5 garlic cloves
- 40 g unsalted butter, diced
- 2 ½ Tbsp fresh thyme leaves
- 1 ½ Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp fresh rosemary leaves
- 1 ½ tsp smoked paprika
- 2 pork tenderloins (approx. 350 g each)
Port Shallot Sauce
- 30 g olive oil
- 15 g unsalted butter, diced
- 1 Tbsp caster sugar
- 70 g ruby port
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou ½ heaped tsp beef stock paste, homemade - 200 g water
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3833 kJ / 916 kcal
- Protides
- 59 g
- Glucides
- 67 g
- Lipides
- 44 g
- Graisses saturées
- 13 g
- Fibre
- 10.7 g
- Sodium
- 1782 mg
Recettes alternatives
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 Std. 10 Min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1h 15min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1h 15min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 Min
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM6)
35 Min
Mint Chocolate Chip Syllabubs
1h 10min
Spanish Tortilla
1 Std.
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1h 40min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Sausage and Fennel Orzotto
50 Min