Appareils et accessoires
Cutter Beet Carpaccio
Prép. 15min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
raw beets small, peeled (see Tip)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (2 in. long)8 oz
-
burrata cheese drained8 oz
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
40 mg
Protides
3.9 g
Calories
284 kJ /
67.9 kcal
Lipides
5.1 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
1.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Egg Cream
1h 10min
Frozen Yogurt Bark (TM6)
6h 10min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
20min
Buddha Bowl with Chicken
1h
Veggie Pulp Crackers
11h 30min
Keto Lemon Hollandaise
10min
Barley and Vegetables (12-18 months)
35min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55min
Peeler Warm Potato Salad
45min