Appareils et accessoires
Blue Mussels with Herbed Cream Sauce
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
English celery stalks15 g
-
shallots15 g
-
fresh red chillies2
-
olive oil30 g
-
butter30 g
-
fresh blue mussels cleaned, beard removed500 g
-
white wine60 g
-
water40 g
-
fresh lemon juice15 g
-
whipping cream60 g
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
fresh dill5 sprigs
-
fresh chervil5 sprigs
-
spring onions chopped2 sprigs
-
extra virgin olive oil15 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
21 g
Calories
1398 kJ /
334 kcal
Lipides
23 g
Fibre
0 g
Glucides
10 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
World Cuisine by Chef Koen Vessies
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
White Tom Yum Seafood Noodles
1 Std.
Salted Egg Yolk Custard Buns
Keine Bewertungen
Thai-style prawn broth, Spicy apples
1 Std. 15 Min
Slow Cooked Chili con Carne (Metric)
7 Std.
Mussels with Garlic Sauce
2 Std. 40 Min
Trout with hollandaise sauce
50 Min
Browned Pork Cubes
15 Min
Browned Beef Cubes (Medium)
15 Min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4 Std.
Thai Mussels
25 Min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4 Std. 25 Min
Asturian rice pudding
1 Std.