Appareils et accessoires
Quince Tart
Prép. 10min
Total 50min
8 portions
Ingrédients
Pastry
-
sugar150 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
unsalted butter at room temperature, plus extra for greasing200 g
-
medium egg1
-
egg yolk from medium egg1
-
fine sea salt1 pinch
-
plain flour400 g
-
baking powder1 Tbsp
Filling
-
quince paste cut in pieces (see tip)700 g
-
sweet wine (e.g. Port, Marsala, brandy)70 g
Assembly
-
egg white for brushing1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
7 g
Calories
3448 kJ /
824 kcal
Lipides
29 g
Glucides
134 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Then. Now. Always.
50 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolate Soufflé with Orange
45 Min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 Std. 15 Min
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15 Min
Spaghetti Bloody Brain (TM6 & TM5)
13 Std. 30 Min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1 Std.
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
1 Std. 15 Min
Pistachio and Almond Filo Coil
1 Std. 15 Min
Sweet Raisin Pancake - Kaiserschmarrn
35 Min
Pissaladière
1 Std. 30 Min
Mini Everything Bagels
1 Std. 20 Min
Lemon Curry Lava Cakes
3 Std.
Courgette and Parmesan Muffins
50 Min