Appareils et accessoires
Roasted Cauliflower Houmous
Prép. 10min
Total 30min
6 portions
Ingrédients
-
cauliflower florets600 g
-
olive oil plus 25 g2 Tbsp
-
ground black pepper to taste
-
garlic clove1
-
tahini60 g
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
lemon juice1 tsp
-
extra virgin olive oil for garnishing
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
429.5 mg
Protides
3.7 g
Calories
679.4 kJ /
162.4 kcal
Lipides
14.3 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
2.1 g
Glucides
7.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dip It or Spread It
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Paprika and Lime Brazil Nut Cream
4h 5min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
40min
Mushroom Carpaccio (TM5)
25min
Tahini
25min
Sonja's Bread
3h 10min
Rye Bread Rolls- Bürli
12h
Baba Ganoush
1h
Carrot Noodles and Carrot Top Pesto
50min
Vegetable Oat Bake
1h 15min
Persian Carrot and Coconut Cake
2h 20min
Carrot and Chickpea Spread
15min
Best Basic Houmous
5min