Appareils et accessoires
Garlic Clams Hotpot
Prép. 5min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
garlic cloves5
-
sesame oil, untoasted20 g
-
ginger, fresh sliced5 g
-
fresh red chillies sliced10 g
-
water1200 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)30 g
-
oyster sauce50 g
-
Baby Chinese Cabbage peeled, cut in pieces150 g
-
clams500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1130.4 mg
Protides
19.5 g
Calories
755.6 kJ /
180.6 kcal
Lipides
6.4 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
8.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Open Cooking
32 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Hainan Coconut Mooncake
49h 10min
Sup Buntut
3h
White Tom Yum Seafood Noodles
1h
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Pas d’évaluation
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
Pas d’évaluation
Pizza Diavola
1h 30min
Watermelon Lemonade
5min
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20min
Talam Daging Berlauk (Savoury Minced Beef Layer Cake)
50min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Nasi Goreng Kampung
40min