Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Gluten free pastry
- 160 g butter, chilled, plus extra for greasing
- 140 g rice flour
- 70 g arrowroot flour
- 90 g cornflour, plus extra for dusting
- ¼ tsp sea salt
- 2 tsp xanthan gum
- 1 egg
- 1 tsp apple cider vinegar
- 40 g water, chilled
Chicken and pear filling
- 2 garlic cloves
- 1 leek, white part only, cut into pieces
- 50 g butter
- 600 g skinless chicken thigh fillets, cut into cubes (3 cm)
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp ground black pepper
- 50 g water
- 2 - 3 tbsp cornflour
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g white wine
- 150 g pear (approx. 1 pear), peeled, cored and cut into cubes (2 cm)
- 50 g pouring (whipping) cream
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2039.8 kJ / 485.7 kcal
- Protides
- 17.1 g
- Glucides
- 38.1 g
- Lipides
- 28.5 g
- Graisses saturées
- 16.9 g
- Fibre
- 2.7 g
- Sodium
- 258.1 mg
Recettes alternatives
Gluten free chicken and leek pies
3 godz. 20 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
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Gluten free ANZAC biscuits
45p
Pecan, apple and carrot pudding
1óra
Raw pineapple and turmeric cake
5h 20min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
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Gluten free hot cross buns
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Gluten free sticky date puddings
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Pork with black bean sauce
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Orange sesame chicken with broccoli and noodles
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Simple gluten free herb gravy
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Creamy honey mustard chicken
1óra