Appareils et accessoires
Quinoa ANZAC biscuits
Prép. 10min
Total 1h
20 pieces
Ingrédients
-
butter120 g
-
golden syrup40 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
grapeseed oil30 g
-
white vinegar½ tsp
-
quinoa flakes150 g
-
water100 g
-
brown sugar120 g
-
gluten free plain flour (see Tips)170 g
-
desiccated coconut30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
68.4 mg
Protides
1.9 g
Calories
639.4 kJ /
152.2 kcal
Lipides
8.4 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
4.4 g
Glucides
17.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gluten free baking
11 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Gluten free shortbread
1h 20min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1h 45min
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Chocolate mousse
1h 10min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Crunchy rice crackers
1h 50min
Apricot macadamia biscuits
40min
Lemon coconut bliss balls
40min
Fruity dream (soft serve ice cream)
5min