Chocolate raspberry puddings
TM6 TM5 TM31

Chocolate raspberry puddings

4.3 (20 évaluations )

Ingrédients

  • 50 g extra virgin coconut oil, plus extra for greasing
  • 125 g fresh raspberries, plus extra to serve
  • 200 g dark chocolate, broken into pieces
  • 60 g pure maple syrup
  • 2 egg yolks
  • 2 eggs
  • 1 ½ tbsp almond meal
  • 1 ½ tbsp self-raising flour
  • boiling water, for baking
  • raw cacao powder, for dusting (optional)
  • whipped cream, to serve (optional - see Tips)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1772.3 kJ / 421.8 kcal
Protides
9.1 g
Glucides
21.4 g
Lipides
32.1 g
Graisses saturées
20.1 g
Fibre
8.8 g
Sodium
64.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives