Appareils et accessoires
Fish and Avocado Loaf
Prép. 10min
Total 2h
8 slices
Ingrédients
-
water for water bath
-
fresh parsley leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
bread torn in pieces150 g
-
olive oil30 g
-
avocado (1 cut in pieces, 1 sliced)2
-
lemon juice30 g
-
medium eggs3
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper4 pinches
-
white fish fillets, skinless (e.g. cod, haddock, sea bass), boneless, cut in pieces (2-3 cm)800 g
-
fresh parsley leaves for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
328 mg
Protides
26 g
Calories
1231.2 kJ /
294.3 kcal
Lipides
15.5 g
Fibre
4.4 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
14.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Free From
76 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45min
Stracciatella Soup
30min
Leftover Chicken Kimchi Salad
15min
Raw Asian Salad
10min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
30min
Grated Carrot Salad (TM5)
10min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2h
Prawn and Cucumber Salad
55min
Fennel Apple Salad
20min
Asian Chicken Noodle Soup
1h 35min
Smoky Paprika Tomato Dip
5min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min