Butternut Queso (Matthew Kenney)
TM6

Butternut Queso (Matthew Kenney)

2.7 (3 évaluations )

Ingrédients

  • 255 g cashews
  • water, to soak
  • 170 g butternut pumpkin, peeled, deseeded and cut into pieces (5 cm)
  • 450 g liquid vegetable stock or water, plus 2 tsp vegetable stock paste
  • 60 g nutritional yeast
  • 170 g extra virgin olive oil
  • 45 g apple cider vinegar
  • 1 tbsp chilli powder
  • 1 ½ tsp dried chilli flakes
  • ½ - 1 tsp salt, to taste
  • tortilla chips
  • guacamole, to garnish
  • fresh tomato salsa, to garnish
  • fresh jalapeño chilli, sliced, to garnish
  • fresh coriander, chopped, to garnish

Infos nut.
par 1 Complete recipe
Calories
13368.3 kJ / 3195.1 kcal
Protides
77.9 g
Glucides
121.3 g
Lipides
283.9 g
Graisses saturées
46.4 g
Fibre
29.5 g
Sodium
2106.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives