Gluten free rough puff pastry
TM6 TM5 TM31

Gluten free rough puff pastry

5.0 (15 évaluations )

Ingrédients

  • 300 g unsalted butter, cut into pieces (2 cm) and frozen
  • 140 g potato starch
  • 140 g gluten free cornflour, plus extra for dusting
  • 50 g brown rice flour (see Tips)
  • 50 g millet flour (see Tips)
  • 2 tsp xanthan gum
  • ¼ tsp guar gum (see Tips)
  • 1 tsp salt
  • 180 g chilled water

Infos nut.
par 900 g
Calories
15022.2 kJ / 3590.4 kcal
Protides
24.1 g
Glucides
317.1 g
Lipides
252.2 g
Graisses saturées
155.5 g
Fibre
20.2 g
Sodium
2566.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives