Appareils et accessoires
Coconut Yoghurt
Prép. 10min
Total 19h 15min
6 portions
Ingrédients
-
canned coconut milk (see Tips)400 g
-
canned coconut cream (see Tips)400 g
-
arrowroot starch3 tsp
-
agar agar3 tsp
-
pure maple syrup2 tbsp
-
dairy free probiotic capsules contents only (see Tips)2
-
water250 g
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
29.1 mg
Protides
2 g
Calories
1133.8 kJ /
270 kcal
Lipides
25.8 g
Fibre
0.1 g
Graisses saturées
20.9 g
Glucides
9.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Homemade Yoghurt
7 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan fruity dream (TM6)
5min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Chai-spiced nut butter
15min
Basic nut butter
30min
Coconut Butter
5min
LSA
5min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h
Creamy coconut yoghurt
18h
Berry chia jam
3h 15min
Almond milk
1h 5min
Gluten free sourdough bread
192h 20min