Gingerbread ice cream
TM6 TM5 TM31

Gingerbread ice cream

4.7 (47 évaluations )

Ingrédients

  • 1 vanilla bean, split lengthways, seeds scraped and pod
  • 400 g full cream milk
  • 400 g pouring (whipping) cream
  • 40 g caster sugar
  • 60 g light brown sugar
  • 60 g golden syrup
  • 6 egg yolks
  • 1 tbsp ground ginger
  • 2 tsp mixed spice
  • 1 pinch salt (optional)
  • 100 g gingernut biscuits (see Tips)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2091.4 kJ / 498 kcal
Protides
7.6 g
Glucides
43.1 g
Lipides
33.7 g
Graisses saturées
19.8 g
Fibre
0.9 g
Sodium
150.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives