Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Orange cake
- 230 g unsalted butter, softened and cut into pieces, plus extra to grease
- 1 orange, large (approx. 220 g), unpeeled, trimmed, cut into quarters and pips removed
- 3 eggs
- 200 g white sugar
- 300 g self-raising flour
- 1 pinch sea salt
Lemon cake
- 1 lemon, large (approx. 220 g), unpeeled, trimmed, cut into quarters and pips removed (see Tips)
- 230 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 3 eggs
- 200 g white sugar
- 300 g self-raising flour
- 1 pinch sea salt
Citrus cream cheese icing
- 375 g cream cheese, cut into pieces
- 270 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 450 g icing sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 orange, zest only, no white pith
- 1 lemon, zest only, no white pith
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4385.6 kJ / 1044.2 kcal
- Protides
- 11.9 g
- Glucides
- 109.6 g
- Lipides
- 64.3 g
- Graisses saturées
- 39.9 g
- Fibre
- 1.6 g
- Sodium
- 538.2 mg
Recettes alternatives
Stained glass Christmas biscuits
4 Std. 10 Min
Macaroons
40min
Lemonade scones
25 min
Thirty second whole orange cake
1h 15min
Two-layer chocolate cake
3 godz. 20 min
Walnut cake with coffee frosting
1h 10 min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Apple and whole banana loaf
1h 10 min
Basic muffin mix
30min
Peanut butter choc chip slice
1h 15min
Decadent dark chocolate brownies
1 Std. 30 Min
Magnolia Kitchen brownies
1h 10 min