Appareils et accessoires
Leftover Vegetable Stock
Prép. 10min
Total 50min
3 jars
Ingrédients
-
mixed vegetables or vegetable trimmings (e.g. carrot peels, celery, see tip), cut in pieces400 g
-
onion with peel, quartered1
-
fresh mushrooms50 g
-
garlic cloves with peels2
-
dried bay leaves2
-
whole allspice berries4
-
black peppercorns10
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh rosemary2 sprigs
-
water1500 g
-
salt2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
1635 mg
Protides
3 g
Calories
392 kJ /
94 kcal
Lipides
1 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Go Green, Feel Good
71 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Apple and Nut Crumble with Rum Raisins
Pas d’évaluation
Wholemeal Flour Tortillas
1h
Mashed Potatoes (Peeler)
30min
Basic Chicken Stock
1h 10min
Bistro Mayonnaise
5min
Oat Milk
1h 10min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5h
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35min
Mince Pie Ice Cream Sandwich
16h
Best Basic Houmous
5min
White Bread
3h