Appareils et accessoires
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
Prép. 15min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
parelgerst300 g
-
lente-ui in stukken40 g
-
verse basilicumbladeren5
-
olijfolie40 g
-
wortelen in blokjes (1 cm)70 g
-
rode paprika in blokjes (1 cm)100 g
-
courgettes in blokjes (1 cm)100 g
-
aubergines in blokjes (1 cm)130 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
pijnboompitten30 g
-
gedroogde tijm (optionnel)1 - 2 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
911 mg
Protides
11.5 g
Calories
1820 kJ /
435 kcal
Lipides
17.3 g
Fibre
15.8 g
Graisses saturées
2.3 g
Glucides
62.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Batch Cooking & Meal Prep
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Pas d’évaluation
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Vegetarische bruine rijst
40min
Zalm en venkel risotto
25min
Pastasalade met groenten
1h
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1h 50min
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35min
Kokos Dahl
25min