Appareils et accessoires
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Prép. 25min
Total 35min
4 porties
Ingrédients
Zalm en aardappelen
-
boter om in te vetten
-
verse zalmfilets, ontveld (120-200 g per stuk, ong. 2 cm dik)4
-
citroen bij voorkeur biologisch, geraspte schil en sap1
-
zout1 ½ tl
-
vers gemalen peper1 snuifje
-
water500 g
-
aardappelen in stukken (2-3 cm)600 g
Champignonroomsaus
-
sjalotten gehalveerd100 g
-
boter10 g
-
verse champignons in plakjes300 g
-
droge witte wijn50 g
-
room50 g
-
200 g roomkaassmeerkaas (bijv. La vache qui rit ®)200 g
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
zout naar smaak
-
vers gemalen peper naar smaak
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1137 mg
Protides
45 g
Calories
2763 kJ /
660 kcal
Lipides
48 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
17 g
Glucides
27 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix Friend®
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hartige taartjes met broccoli en spek
45min
Tomaat basilicum spread
5min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Pas d’évaluation
Cottage pie
1h 10min
Oranje gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4h 45min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Pas d’évaluation
Familie kip galette
1h 55min
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30h