Appareils et accessoires
Curry lamb soup (TM5)
Prép. 10min
Total 5h 10min
4 portions
Ingrédients
-
dried green split peas100 g
-
water to soak
-
canned whole peeled tomatoes400 g
-
coconut milk400 g
-
Indian curry paste (see Tips)150 g
-
lamb shanks cut into pieces (3-4 cm - see Tips)800 g
-
sea salt1 tsp
-
potato peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
2050.9 mg
Protides
48 g
Calories
3378.9 kJ /
804.5 kcal
Lipides
55.9 g
Fibre
6.2 g
Graisses saturées
25.6 g
Glucides
25.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
A few ingredients
20 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Charcoal waffle cones
35 dk
Lasagne bolognese
2sa 30 dk
Lamb and quinoa stew
1sa
Sardines with tomato couscous
55 dk
One pot pasta with chorizo
35 dk
Smoked salmon slice
2sa 40 dk
Three cheese pides
1sa 40 dk
Chicken 65 and green chutney
1sa 5 dk
Chicken with capsicum
45 dk
Bubur Cha Cha (Coconut Milk Dessert with Sweet Potatoes)
40 dk
Classic beef burgers
1sa
Quick chicken curry
35 dk