Versions compatibles
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Turmeric rice
- 1150 g water
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g white rice
Hot and sour pineapple pork
- 350 g boneless skinless pork belly, meat cut into pieces (2 cm) and partially frozen
- 2 fresh red chillies, trimmed and cut into halves
- 30 g garlic cloves (approx. 10 cloves)
- 100 g carrot, cut into pieces
- 20 g oil
- 40 g lime juice
- 10 g fish sauce
- ¼ tsp salt
- 2 tsp soy sauce
- 10 g sugar
- 50 g plum tomatoes, cut into halves
- 150 g fresh pineapple, flesh cut into pieces (1 cm)
- 1 lemon, cut into thin slices, for garnishing
- fresh mint leaves, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1985 kJ / 472 kcal
- Protides
- 22.4 g
- Glucides
- 46.5 g
- Lipides
- 20.2 g
- Fibre
- 6.1 g
Recettes alternatives
Chicken fusilli with mushrooms
40min
Thai red pork curry
35min
Southern-style pork and bean casserole
40min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Ginger chicken wings
40min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50min
Pork with black bean sauce
30min
Harissa lamb with green couscous
40min
Mushroom and bacon pasta
30min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
San bei ji (three cup chicken)
35min