Appareils et accessoires
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
Prép. 20min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
Asperges en aardappelen
-
water600 g
-
zout1 tl
-
suiker1 snuifje
-
boter (optionnel)5 g
-
aardappelen klein of in stukken (zie tip)700 - 750 g
-
asperges (wit of groen)1000 - 1500 g
Hollandaisesaus
-
water20 - 40 g
-
citroensap10 - 20 g
-
boter175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 - 2 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
11.3 g
Calories
2919 kJ /
698 kcal
Lipides
58.5 g
Fibre
6.5 g
Glucides
29.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hollandaise saus
Keine Bewertungen
Fruit ijs
5 Min
Boter plank met spinaziepesto
10 Min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35 Min
Zuurkool
Keine Bewertungen
IJs van Mango en Passievrucht
12 Std.
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 Min
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Keine Bewertungen
Aardappel- en spruitjespuree
40 Min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 Std.
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3 Std. 5 Min
Rode kool met appel
1 Std. 10 Min