Appareils et accessoires
Asperge ovenschotel
Prép. 20min
Total 1h 30min
4 porties
Ingrédients
-
verse bladpeterselie enkel de bladeren½ bos
-
Emmental in stukken80 g
-
water500 g
-
zout1 tl
-
aardappelen klein, goed gewassen700 g
-
asperges geschild, mogelijk half wit - half groen1200 g
-
melk 1,5% vet200 g
-
crème fraîche, 15% v.g150 g
-
eieren3
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
23 g
Calories
1650 kJ /
395 kcal
Lipides
18 g
Fibre
7.8 g
Glucides
34 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asperge
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Ananaspakketjes
1h
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Aspergesoep met citroen
55min
Asperge-langoustine terrine
10h
Yoghurt met kokosnoot
12h 15min
Flan van asperges met zeetong
Pas d’évaluation
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Lentetaart met yoghurt
5h 15min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Bloemkool met kaas
55min